Tarot divination trening

Spillingskort er det grunnleggende grunnlaget for de to mest populære kortfortellingssystemene i verden – spåkonkurranse på spilledekket og spåkonkurranse på Tarot-kort. Derfor, når du mestrer spåmannen for nybegynnere ved å bruke gratis fortune-fortellingstimer for nybegynnere, vil du samtidig lære å forstå og tolke krøllete og nummererte tarotkort i generelle termer. Fordi verdiene til de tre krøllete kortene fra hver farge i Tarot-kortstokken og alle verdiene til Tarot-lisenskortene (fra ess til ti i alle fire draktene) ble overført til Tarot fra spillkort, eller rettere sagt, fra spådomssystemet for dem. Denne kunnskapen vil hjelpe deg med å lage enkel formue og få klare svar som er tilstrekkelige for hverdagslige spådommer.

Og hvis du er interessert i å studere enkel formuehistorie beregnet på hverdagslige situasjoner, uten å avsløre den psykologiske bakgrunnen og egenskapene til menneskene du gjetter på, kan du begrense deg til å studere og bruke spåkonkurranser på spillkort.

Men hvis du seriøst vil studere okkultismen, fordype deg i historien og mytologien om symbolikken til middelalderens mystikk og moderne esoterikk, kan du ikke gjøre det uten å studere Tarot-kortene og de grunnleggende spådommetodene på dem.

Du kan lære å lese formue på Tarot-kortene effektivt og raskt under veiledning av en erfaren lærer som praktiserer Tarology og formue-fortelling på Lenorman Oracle, i forfatterens spådomskurs på Tarot og Lenorman School of Veronika Lytkarina.

School of Practical Tarology tilbyr i dag modulære kortsiktige heltidsstudier i Moskva og distansekurs for individuell undervisning i spådom av Skype.

Hvis du er interessert i virkelig effektiv og billig trening, med vekt på praktisk bruk av Tarot-kort, kan du sende en søknad til: ndikere at du er interessert i å undervise formue på Tarot-kort, bli enige om en praktisk klassetid og LÆRE Å BÅ!